YETİŞKİNLER İÇİN BALE DERSLERİMİZE KAYITLARIMIZ DEVAM EDİYOR

YETİŞKİNLER İÇİN BALE EĞİTİM PROGRAMI

Yetişkinler için bale programımız temel seviyede haftada 1 gün, 1 saat olarak başlamakta. İlerleyen seviyelerde ders süresi artmaktadir.

Dersimize 15 yaş ve üzerinde herkese açıktır.

Program, daha önce bale eğitimi almayan öğrencileri baleyle tanıştırmayı ve doğru bir  bedensel altyapı oluşturmayı hedeflemektedir.

Bunun yanında temel bale programımız; doğru duruş(posture), pozisyon bilgisi, dönüş, estetik ve zarafet üzerine odaklanarak bedensel farkındalığı arttırmayı ve güçlendirmeyi amaçlamaktadır.

Yetişkinler için bale dersimiz dersimiz stretching(esnetme) egzersizleriyle başlamakta ve temel bar egzersizleriyle devam etmektedir. Eğitmenlerimiz her bedeni ayrı ayrı değerlendirerek, kişiye özel doğru esnetme ve ısınma programını oluşturmaktadır.
Derslerde öğrencinin yaşı ve fiziksel yapısı ön planda tutulmaktadır. Beden ancak doğru bir şekilde ısındıktan sonra klasik bale çalışması başlamaktadır.
 
İlerleyen süreçte katılımcılar bedenlerindeki dönüşümü ve ilerlemeyi gözlemleme fırsatına sahip olurlar. Temel bale programımız düzenli yapıldığında hareketsizlikten kaynaklanan duruş bozuklukları, omurga ağrıları ve kilo gibi sorunlarda belirgin oranda düzelme kaydedilmektedir.

Unutulmamalıdır ki, hareket kabiliyetinin artması, eklem sakatlanmaları riskini de önemli ölçüde azaltmaktadır. Düzenli egzersiz programı eklem esnekliğinin artmasına yardımcı olduğu gibi, zinde, sağlıklı ve güçlü  bir beden için de önemli önkoşullardan biridir.

İrtibat:
MEB Mavidans Akademi
Teşvikiye Mah. Deryadil Sok. No:104 Giriş Kat
(Teşvikiye Cami Arkasında, Şok Market Yanındayız)
Nişantaşı-Şişli/ İstanbul
Tel: 0212 296 30 15
http://www.mavidans.com